Üdvözöllek az oldalon!

telihold.jpgEbben az életben sokféle tapasztalást kellett eddig megtanulnom (vagyis közel 33 év alatt). Sok tanulással és sok felemelkedéssel járó idő volt az eltelt jó pár év. Egyfajta gondolkodásmódbeli felemelkedés, a világ és a nőiség más szemmel való megtapasztalása. A jóga megtanított arra (és a buddhista szemlélet), hogy a világunkban történő dolgokat egy belső csendességgel kell figyelni. Minden esemény, fordulat értünk van, minket szolgál azzal, hogy tanulunk belőle. Ha a "Rólam" rovatot olvasod, akkor egy képet már kapsz arról, mi történt ebben az életben, ami arra buzdított, hogy elindítsam ezt a blogot, ami más szellemiségben tárja fel a nőiség sokszínűségét, a "jó anya vagyok" kérdéskört, vagy a "hogyan legyek jó feleség" - sokszor nyomasztó - gondolatait.

Nincs a blogírásban megfelelési kényszer. Nem akarok vele nagy port kavarni, csak annyit, amennyit Benned megmozgat. Ezek az én tapasztalásaim, és az én gondolataim. Melyek folyamatosan változnak, mint a tenger hullámai, vagy akár az időjárás. 

Ha érdekel az egészséges táplálkozás, a Holdciklus, a női Archetípusok, a tudatos felkészülés az anyaságra, a testtudatosság gyakorlása a mindennapokban, vagy akár a jóga mágikus ereje női szemmel akkor köszöntelek Kedves Olvasó. 

Címkék: , jóga, tudatosság, yoga