Pihenhetnél már végre! Te is utálod ezt a mondatot?

Kezeket fel, ki kapta már meg ezt a mondatot az elmúlt időszakban? 

Na én ebben azt hiszem élen járok. Naponta kb. 3× elmondják nekem innen-onnan, persze jó szándékkal, de egy valami van, amit ezek az emberek nem tudnak. Ha valamire rá vagy kattanva, legyen az "munka", hobby vagy bármi ami neked fontos, akkor ez az egy mondat az, amire végképp nincs szükséged. Pihenj is azért kicsit. Te sem tudsz, ahogy én sem tudok. Örülök annak is, ha egy nap már tudok 20 órát dolgozni, vagy 15-öt a "megszokott 8 helyett". Van valaki egyáltalán, aki 8 órát dolgozik ebben az országban (naponta)? Itt is lehet kezeket emelni...

Szóval ha valamit nagyon megcéloztál és el akarod érni, akkor hidd el nekem, tök normális, hogy ezerrel pörögsz rajta és ne foglalkozz azzal, ha emiatt földönkívülinek néznek, vagy munkamániásnak vagy abnormálisnak. Az olyan emberek, akik nem értik mit csinálsz és csak annyit látnak belőled, hogy jössz-mész fel s alá és közben pörögsz ezerrel, szervezkedsz, akkor ők belülről egyáltalán nem tudják mi zajlik benned. 

bake-baker-bakery-1251179.jpgÉn most egy régi nagy álmom valósítom meg. Nem munkamániából, nem azért mert ufó vagyok...hanem mert régóta erre készülök, csak sokáig nem foglalkoztam vele. Ne érts félre, ez nem jelenti feltétlen azt, hogy beletemetkezel a munkába VALAMI ELŐL! Hanem ez csak annyit jelent, hogy végre azt csinálod amit szeretsz és teljesen normális dolog ez. 

Kérdem én: mitől normálisabb az, aki minden nap szétzilálva, unottan bekocog a munkahelyére és utálja az egész életét és igen, lehet négykor eldobja a tollat? Szerintem mi furcsának titulált emberek vagyunk a normálisak, hiszen van annyi önbizalmunk és lelkesedésünk, hogy megyünk az álmaink után. Kifejezetten jó az is, ha ebből meg tudsz élni :D 

Te hogy vagy ezzel? Képes vagy éjjel-nappal (neeem Budapest....:) nem a reklám helye....vagyis éjjel és nappal lelkesen dolgozni egy olyan dologért, amiről álmodsz? Mert ha igen, üdv a klubban az ufók között! Pacsi!