Tűzifát gyűjtünk rászorulóknak! Csatlakozz Te is!

Igen, jól olvasod, de előre szólok, ezért nem kell erdőben hajolgatnod, majd a hátadon elcipelned a tűzifát a szegényeknek. Komolyan...ez egy online felhívás.

Itt ülök a melegben, ropog a tűz a kandallóban, dolgozom a laptopon és nagyra törő álmokat dédelgetek, miközben többen is a legalapvetőbb emberi szükségletekben szűkölködnek, mint pl. a meleg otthon. 

Míg én azon aggódom, a férjem vajon megfázik-e kint a kertben egy szál pulcsiban, addig én a meleg szobában laptopozok...jó, nem lustálkodom, vagy játszom...dolgozom én is. De más ugyanezt a hideg szobában teszi.

A Kertportál magazinom az elmúlt 4 évben minden ősszel egy nagyszabású felhívást tesz közzé, vagyis megnyitjuk a rászorulók előtt a Facebook felületünket és lehet bátran a felhívás alatt tűzifát kérni és kapni. A kampányunk több médiafelületnek is megtetszett már, így kerültünk bele megyei hírlevelekbe vagy más sajtóorgánumokba. 

Egy kedves riportot itt olvashattok velünk, az értékesötletek.blog.hu szerzője, Major Zsuzsanna "riportolt meg" minket.

De ha az eredeti felhívásra vagy kíváncsi, akkor itt is elérheted:

44057317_1760366560727920_160065730245558272_n.jpg

Te is szeretnél ebben részt venni? Akkor kattints a felhívásra, rögtön eljutsz oda, ahol megteheted felajánlásod, vagy kérheted a tűzifát. 

 

Miért jó ez nekem vagy neked? Elmondhatod, hogy ma is tettél valamit embertársaidért. Felelősen döntöttél, hogy nem kidobod a háztartásodban feleslegessé vált faanyagot, hanem jótékony célra használtad fel. Nem kell ezzel kérkedni, hanem csak megosztani másokkal, amiből neked több van. Ennyire egyszerű. Ez nem politika, nem marketing, nem imázsépítés...a jótékony ember nem kérked. Csak ad. Anélkül, hogy feltétlen elvárna érte valamit.

Te mit adtál már jótékonyan oda rászorulóknak, hogy nem vártál el érte semmit?